lørdag den 17. april 2010

Hvordan gør man mon...


Første indlæg på min blog - Hmmm hvad skriver man - kommer det frem på min blog, hvordan bliver det?? Hmm.. hvorfor bliver de billeder jeg ligger op på min blog så store? Hvordan vælger man smarte skrifttyper... hvordan lægger man en anden lækker baggrund ind på sin blog.. åhhh... der er mange spørgsmål.. som der mangler svar... det bliver spændende at finde frem til dem - Men nu er det lørdag - og weekenden kalder - skønt :O)

5 kommentarer:

Marina sagde ...

Velkommen til Blogland. Jeg synes din side ser fin ud og jeg håber du bliver rigtig glad for at blogge når du efterhånden får styr på teknikken.

(Et lille råd: Lige nu er det kun blogspotbrugere der kan kommeterer. Hvis du gerne vil have kommentarer fra andre kan du klikke på mit navn og besøge min hnvisningsblog. Nederst på siden kan du se hvordan du ændre indstillingerne. Det er let!)

Tante Pap sagde ...

Åhh mange tak for min første kommentar på min blog :O) Tak Marina :O)
Jeg tror nu...måske..?? Jeg har fået rettet det du hjalp mig med :O)Tak igen. Jeg har dog endnu en ting, du måske ku hjælpe til med. Jeg ville gerne at kommentar til min blog blev vist åbent - og ikke blot at man selv skal åbne det, når der står 1 kommentar. :O) Kan nogen hjælpe..???

Marina sagde ...

Kære Tante Pap. Jeg er ikke selv blogspot blogger og ved ikke rigtigt hvordan man gør det, faktisk synes jeg ikke at der er nogen der har det på den måde så måske kan det ikke rigtigt lade sig gøre.

ByGitteT sagde ...

Hej.. tak for at du ville være en af mine faste læsere... kan se at din blog er lidt mere udviklet end min... er på vej.... men jeg vil nu hellere sidde ved symaskinen end ved computeren...

glæder mig til at følge dig..

Gitte

Tante Pap sagde ...

Mange tak fordi du vil følge mig.. det er rigtig hyggeligt... men kan godt se du har travlt ved både symaskinen og computeren..håber du får tid til begge dele :O)